hits

Det faller hvitt glitter fra himmelen :)

Når jeg våknet i dag og så ut vinduet, var alt dekket av snø! Den minste kusinen min var ute og lagde en snømann. ^^ Så gikk meg og den andre kusinen min ut i hagen for og ta litt bilder, ble ikke så veldig bra da for kusinen min skjønner seg ikke helt på speilreflekser min. ;p

Det første jeg gjorde når jeg kom ut var og falle :p
Liker du snø ? :D

4 kommentarer

Louisa

19.12.2009 kl.22:20

jo skjønner meg på kameraet ditt,,,,, det funker bare ikke :p

tihi=)

Sunniva Sætre

20.12.2009 kl.22:23

Herlige bilder! Fikk lyst å gå ut i snø'en nå.

sv; Hm, det var litt problematisk. Jeg skjønner du er lei når hun forandrer seg på den måten. Men jeg tror du bare må snakke med henne om det, noen tar bare ikke hint desverre, utrolig irriterende men sant. Utrolig trist at hun fikk svulst. Og det hadde sikkert forandret meg også, da hadde jeg nok villet være rundt de jeg var glad i ofte, men jeg hadde ikke tvunget dem. Du må nesten bare snakke med henne og fortelle hva du føler. Du er ikke ond, du er menneskelig! Det er helt normalt å føle slik! Har hørt flere lignende historier om dette, om hvordan forholdet kan endre seg når den ene parten blir alvorlig syk. Det ingen fasit på hva man kan gjøre. Men du får håpe hun er moden nok til å forstå hvor du kommer fra og hva du mener! =) Lykke til hvertfall! :)

Sunniva Sætre

20.12.2009 kl.22:50

Aw, tusen takk! Så koselig at du likte bloggen min, det setter jeg stor pris på! :D Nå ble jeg kjempe glad! Så utrolig skjønn du er! =)

Kamilla

21.12.2009 kl.08:00

Kjempe fine bilder!!!! Jeg elsker snø

Skriv en ny kommentar