hits

2009!

Jeg tenkte jeg skulle skrive de "viktigste" tingene som hendte i 2009 som jeg husker! Prøvde og finne bilder til det meste!

Slutten av januar: Jeg var med til Geilo med jobben til pappa og møtte Guro som jeg hadde det stykt gøy med! Gleder meg til og møte henne igjen på geilo i år!
(Vi tok ingen bilder desverre)

Begynnelsen på februar: Jeg var med på KRIK challenge på voss. Møtte nye folk og sto på snowboard for første gang! Jeg kommer nok til og dra dit neste år også!
(Vi tok ingen bilder desverre)

14. Februar: Fikk besøk av Guro, det var valentinsdagen, det var min bror sin bursdag. Selfølgelig klarte jeg og brekke ankelen når meg og Guro var og aket på fløyen...
(rønkenbilde, en plate og 5 skruer..)
4. Mai: Jeg konfet meg. ;)2. Juni: Jeg ble ett år nermere 16! Hurra :)
(Random bilde fra rundt den tiden :p )Begynnelsen av Juli: Dro på speiderlandsleir! Fikk synnsykt masse nye venner og hadde det bare supergøy! Savner den tiden utrolig masse!Midt i Juli: Dro på båttur helt ned til tønsberg (med endel stopp) med foreldrene mine, hunden min og tanten min sin hund!Seinere i Juli: Dro på Lefdals rideskole på rideleir!


Slutten av Oktober: Var i usa med foreldrene mine og en venninne av meg.


Helt på slutten av 2009: Fikk masse besøk av slektninger og venner av foreldrene mine. Ble kjent med Christina, datteren til kjæresten til kusinen min. Skal nok ned og besøke dem snart!
(Bilder ble tatt med Christinas kamera og jeg har ikke fått de enda)

Én kommentar

Ingeborg

06.01.2010 kl.21:20

et fint år må jeg si <3

Skriv en ny kommentar