hits

Hadebra Ungdomsskolen

På mandag måtte jeg si hade til alle jeg har sett hver dag i 3 år. Trist, men samtidig kribler nyskjerrigheten om hvordan det neste skoleåret blir. Jeg er ganske sikker på at jeg ikke kommer til å ende opp på skole med noen av vennene mine.  Jeg vil ikke miste dem! Om alle gjør en innsats for å ikke miste kontakten skal det nok gå fint! Optimisten lenge leve!

Her er ett bilde fra avslutningskonserten, Finner du meg?


Henrik og meg :D


10c kommer til å savnes !

4 kommentarer

ingeborg D

25.06.2010 kl.15:17

ja vi MÅ holde kontakten! <3

Stine Marie

25.06.2010 kl.15:28

hadde aldri trodd at det skulle bli trist å reise fra skolen, sånn egentlig :(

Laura

07.07.2010 kl.18:01

Det er sikkert, trist og du er en SUPER blogger, men jeg savner litt at du blogger jevnlig! det er flott at du har bilde i hvert innlegg! Jeg er nemelig en "Proff blogger" eller jeg har vert på 1 eller 2 mangen år når jeg var mindre. Jeg lurer på hvorfor det er så få som er innpå bloggen din å kommenterer, men du må ikke gi opp! Alle må en gang begynne lavt og jobbe seg opp over! hehhe. men du Malin. Vist du blogger hver dag og om noe interesant ( det gjør du ) så vil sikkert flere folk komme innpå bloggen din og vist du f.eks legger den til på face( om du har ) eller MSN ( hvis du har ) eller annet.

Laura (30)

Malincake

15.07.2010 kl.16:19

Tusen takk Laura! Det betyr utolig mye for meg! Jeg har fått blogglysten tilbake og ska prøve blogge mye mer framover. Tusen takk for tipsene har gjort det og det funker ;D

Skriv en ny kommentar