hits

inspo / tatoveringer

Tenkte siden jeg bare har hatt kjedelige inlegg i det siste så tenkte jeg at jeg skulle piffe opp bloggen litt med å legge ut litt forskjellige insperasjonsbilder. Jeg har veldig lyst å ta tatovering når jeg blir gammel nok og selfølgelig har valgt ut den perfekte tatoveringen. Her er noen bilder jeg har "samlet" på opp gjennom det siste året. Dette er nødvendigvis tatoveringer jeg vil ha, men noen jeg syntest er søte eller kul :) 

[?] Har du tatovering, eller lyst på det (hvilken) ?4 kommentarer

Skøyarstrek

29.08.2011 kl.18:54

Jeg har tatovering ja(rose på håndleddet), og kan nesten ikke vente med neste. Har veldig lyst på et påfuglfjær. Usikker på plassering.

Kristina

05.09.2011 kl.19:31

Sv; Tusen takk :)

Ronja Gujord

12.09.2011 kl.15:03

SV: Takk for det:) Joda, du har nok lest en artikkel om meg tidligere :) Ja, det er virkelig fantastisk å kunne jobbe med noe du virkelig brenner for! :)

Julie

27.09.2011 kl.00:26

Har ikke tattoo men har syyykt lyst på men har ikke helt bestemt meg på hvilken.. Men har tenkt at jeg vil ha et fint ordtak i nakken eller oppforbi hofta eller håndleddet kanskje.. ? Åsså har jeg også lyst på på nakken så det var på bilde nr 2, alle har det og det er såå fint!! Men det var jo bare driiiit søtt den sløyfa på finger haha tihi :D

Skriv en ny kommentar