hits

Shopping for freedom!

I går var jeg på en fantastisk jentekveld. Det var ett slags loppemarket til inntekt A21-kampanjen som gjør jobben med å fri ofre fra sex-traffikcing! Anbefaler alle og skjekke de ut. Visste du at det er flere slaver nå enn det var når det var lovlig? og at en slave i gamledager var verdt rundt 80 tusen kr mens nå er de verdt i gjennomsnitt 5 tusen?? Menneskehandel er faktisk mye mer vanelig enn forestille deg, desverre.. 

Tilbake til kvelden! Det var ikke bare loppemarket, det var en helaften med en mini konsert av Hanne Vatnøy, masse kake, drinker og loddtrekning. Opp i alt fikk jeg 3 poser og en veske full av klær for rundt 200/300 kr. Mye var til og med prislapp på enda. Først kostet ting fra 10 til 50 kr og på slutten av kvelden var det 20 kr per pose. Villt billig! Det aller finste jeg kjøpte var en gallakjole. Kom tilfeldigvis i kontakt med den tidlige eieren og fant ut at den var aldri blitt brukt og hadde kostet 2000 ny! Da var det bare å finne en plass å få brukt den da..

Ligger ett bilde til på KLASSEBLOGGEN som jeg og anbefaler dere å følge med på, tipper det kommer ett par bra innlegg der etthvert! hehe :) 


Én kommentar

Benedikte

23.10.2011 kl.23:20

åå den var fin!! :D

Skriv en ny kommentar