hits

Kjære julenissen!

Tenkte det var på tide med en liten ønskeliste! Har kjøpt endel gaver, men har fortsatt en hel haug igjen! Er egentlig ikke helt sikker på hvem jeg skal gi til av venner osv. heller. Hvertfall, tilbake til saken her er 10 ting som står på ønskelisten min i år! Ting er ikke i rekkefølge :)  

1. Marsvin/Chinchilla

 
2. Maroccon oil (eller hva det no heter) til håret. 

 

3. Sko. Får aldri nok av sko! Bruker str 36 i det meste, om noen lurte..
 

4. Lommelerke med noe fett mønster eller bart, ønsker meg egentlig hva som helst med bart.


5. Løpetights

6. Renseserie (ingen spesiell jeg ønsker meg, bare en god en) 

7. Hjelm (har egentlig ikke bruk for ny, men den jeg har er så fæl..) digget denne hjelmen for den matcher den blå jakken min og den rosa buksen med reimene. Var på halv pris på session for ikke så lenge siden.. :) 

8. Sminke (eyelinere) Trenger en ny svart eyeliner helst en matt blyant/penn. Har også lyst å prøve å lage sånn som på bildet under, tror det er lettest med fargede eyelinere :) 

9. Bareback pad Fant denne fine varianten HER

10. Dilldall har funnet ut jeg egentlig har en liten kjærlighet for ringer! så trenger egentlig noen øredobber jeg kan gå med konstant, ettersom jeg er veldig dårlig til å ta på/av og skifte kom jeg på no. Helst i sølv. :) Ønsker meg også neglelakker i metallic (som under) eller matt svart. og nei, jeg har ikke lyst på depend neglelakkene..  


Forventer jeg ikke å få noe av dette, utenom at håper jeg får renseserie og løpetights av de personene jeg har ønsket meg det av. Er mer for gøy og for at andre kan få insperasjon!
Kan godt være jeg legger inn/fjerner ting etterhvert. 

GOD JUL!  

2 kommentarer

Ida børve

12.12.2011 kl.00:33

blir ikke fart uten bart!

Malincake

12.12.2011 kl.00:34

Ida børve: fakta!

Skriv en ny kommentar