hits

Offisiell Hove blogger?

Blogg.no leiter etter noen som kan blogge om Hovefestivalen. Minner, artister osv. Hvem passer ikke bedre til det enn meg? En jobb jeg kan utføre helt perfekt!  For det første har jeg venter i MANGE år på å endelig få lov å dra på hove. Elsker musikk, konserter, telting, mennesker, og leven. Festivaler er på en måte min greie, kombinerer alt! Så kommer det utrolig mange artister jeg DIGGER. Som feks Snoop dogg, the xx, og awesome dubstepartister som Skrillex, Nero og Flux Pavillon.

Har jo egentlig allerede begynt i jobben vil jeg si. Å få gjøre intervju med forskjellige artister hadde jo mildt sagt vært awesome. Som media og kommunikasjons elev er det vell en drøm å få lov å intervjue og fotografere noen av favorittartistene sine. Tenker det er litt rart den som blir valgt ut får festivalplass, for de som virkelig vil på hove har vell allerede skaffet seg billett tenker jeg? Det har hvertfall jeg, kan ikke ta noen sjangser for at jeg går glipp av årets begivenhet! 

Siden det allerede er snakk om festival så lurte jeg på om noen hadde noen bra festivaltips? Hørte på radioen at det funket fett å grave ett hull i bakken for så bruke det som kjøleskap. Så feks late som du er gravid med å ta en vannmelom (med alkohol og sugerør i) og late som du er gravid. Er jo ingen som tørr å tafse på gravide damer, Genialt! Så da lurte jeg på,
[?] Hva er ditt beste festivaltips?


Bloggen NEKTER meg å laste opp bilder, så dette ble det nermeste kom festival i arkivet..

Én kommentar

helena

18.06.2012 kl.15:11

bjørgvin marknad<3 hehe

Skriv en ny kommentar