hits

skank for faen

MANDAG: Første event var festivalforset på p3 scenen. Det var flere norske "små artister" der, men fikk egentlig bare med meg litt av Sirkus Eliasen. #STÆMNING

TIRSDAG: Må vell indrømme at jeg ikke så noen konserter denne dagen.. Det var når alle stakk på Mac Miller, men var ikke sånn spesielt fan. Skulle egentlig på Knife Party, men kom aldri så langt! Men etter hva jeg hørte var det crappy lyd forhold til de andre konsertene.. Så gikk vell ikke glipp av så mye!  

ONSDAG: Denne dagen var jeg først en svipptur på Lana Del Ray. Var utrolig merkelig konsert. Pluselig bare forsvant hun! Noen som vet hvor det ble av henne? Ble ikke lenge nok for å finne det ut, for vi måtte rekke Flux Pavillion! Denne konsertet begynte ganske røfft. Det første som skjedde var at meg og Aleksander ble dyttet rett i bakken! Det er akkuratt det du har hørt om. "jente trakket ihel på konsert"..  men ble heldigvis dradd opp igjen før jeg ble trampet ned. Aleksander derimot ble trakket i ansiktet og det var INGEN hjelpepersonel utenfor når vi prøvde å få tak i en ispose. Men jeg skulle faen meg ikke la dette ødlegge en av konserten jeg hadde gledet meg mest til, så vi gikk inn å koste oss på konserten. Hørte i seinere tid at de trappet opp sikkerheten på konsertene etter flux, noe som helt klart var nødvendig.

TORSDAG: Vi gikk en liten tur for å skjekke ut Dropkick murphys, men de spilte bare nye sanger. Vi ville jo bare høre de gamle slagerene. Vi gikk heller litt tidlig sånn at vi fikk gode plasser på Snoop Doog. Han var HEELT fantastisk. Fikk hele publikummet med seg, spilte bare sangene folk ville høre. Det folk sier om at han er care på scene er totalt feil. Tidsnok var han også! Etter Snoop gikk vi tilbake til campen en tur, og klarte selfølgelig ikke å komme tilbake før helt på slutten av Nero. Men fy faen for en konsert! Ble skikkelig positivt overasket! Hun damen som sang var ikke bare dritheit, men også kjempeflink å synge! Kan ikke skjønne hvorfor de lager smurfestemme på henne i miksene!! Fikk med meg alle sangene jeg ville høre av dem da, så nå kan jeg dø lykkelig!  

FREDAG:  Vi e funksjonhemmet, helt jævla mongis! Vi måtte jo være litt trofaste bergensere å gå å se på A-laget. Lyden var ikke så bra på denne konserten, akkuratt som den var ett par hakk for høyt. Kan være det var jeg som ikke var full nok da, tehe.. Så var det til årets headliner, Skillex! Det var siste konserten så det tok helt aaav! Skillex, du er bare helt amazing! 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar