hits

Blitt halvt svenskVar i sverige nå siste helgen i ferien og besøkte min søte venn Hanna. Kom tidlig torsdag morgen og brukte derretter heele dagen på Liseberg, wohoo. Var kjempekjekt selv om det ikke kan måle seg med Berg og Dal banene i Orlando, usa. Resten av helgen var vi å shoppet på forskjellige steder rundtom i Gøteborg fra secondhand til outlets. Kjøpte egentlig veldig lite i forhold til shoppingtiden..  Vi var ute på fredagen på Maskinen, du husker vell alla som inte dansar er voldtektmenn?? Konserten var hvertfall UTROLIG bra! Tusenvis av svensker som er helt med og kan alle sangene er faktisk dritgøy! Etterpå gikk vi ut på byen og endte opp på en utestedbåt. Skulle ønske vi hadde litt mer utvalg på utesteder i Bergen..

Btw, i Sverge har ikke 18åringer lov å kjøpe noe alkohol på polet, men har lov å gå på byen og kjøpe sprit på utestedene? Merkelig! Og så er nesten alle butikker åpen på søndager!

3 kjappe gloser
Jompadoier = joggesko
Pundare = narkomane/slasker
bullfitta = bollemus 


Denne sangen er mye bedre live!

Hadde det hvertfall utrolig koselig med Hanna. Gleder meg til du kommer å besøker meg nestegang! Jeg anbefaler ALLE som har fått nye venner i sommer og besøke dem. Er så utrolig viktig å holde kontakten med de vennene som er verdt å beholde! Dette gjelder jo selfølgelig de vennene du har i nerheten også. Ikke glem dem selv om du har begynt på skolen, ring dem med jevne mellomrom og be de med ut! Jeg vet jeg ikke er noe flink til dette selv.. Men vennskap går faktisk begge veier, det funker ikke så si at det er min feil fordi, for du kan jo faktisk ta initiativ du også. :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar