hits

hard helg!Vært fullt kjør hele helgen på oss. Fredagen lagde vi sour mix og noen syykt gode shots/drinker! Synd at de var litt for gode at jeg endte opp alt for full.. Vi møtte min søteste venninne Martine og kjæresten. Hadde det utrolig kjekt! (før det smalt da, tehe) Vi møtte Alexander Rybak btw! haha. Interessant kveld. 

Lørdagen var jeg egentlig bare kjempedårlig og hadde egentlig bare lyst å ligge å dø for meg sjøl på sofaen. Men lite visste jeg at vi skulle ut å feire bursdagen til kusinen til Aleksander (Pettesen, ikke Rybak!). Fikk hvertfal kake, peppes pizza og øl så da ble formen litt bedre. Var på fotballpuben, selv om jeg ikke trives der egenlig så hadde jeg det veldig kjekt! Har ikke noe å si hvilket sted du er så lenge du har med folkene du trives med! Med en smule dramatisk ending på slutten der, menmen.. 

I går kveld derimot var bare kos. Jeg fikk skaffet gratisbilletter til utendørsvisning av Haisommer på akvariet! Det var en opplevelse. Må helt ærlig si at jeg ikke har sett haisommer før nå, og den var faktisk bedre enn forventet. Var skikkelig steming med selene og pingvinene som lagde masse lyder og vi som satt pakket inn i tepper, tykke jakker og luer! Om det arrageres noe sånn en annen gang så anbefaler jeg alle til å gå. TIPS: Ta med kakao!   

Én kommentar

benni

22.10.2012 kl.15:17

Åe så søte dere 2 er <3

Skriv en ny kommentar