hits

Hvordan få fantastisk fargerikt hår!

Er veldig mange som spør meg hvordan jeg får den intense klare lillafargen jeg har, så tenkte jeg kunne lage en liten bruksanvisning til dere!

Steg 1:  Bleik håret ditt "hvitest" mulig.
Tenk på håret som ett ark, på hvite ark ser du bedre fargen du tegner med enn på et brunt ark. Om du har brunt hår så kan du ikke forvente å få helt hvitt hår. Mitt var ganske gulig selv etter 2 eller 3 bleikinger. Det viktigere at håret ikke faller av, enn at det blir hvitt. Selv om du er blond ville jeg nok bleiket det en gang uansett, pga du må bli kvitt mest mulig pigmenter.

Steg 2:  Ha fargen i håret i ca 3 timer
Jeg bruker directions fra Wichy Bitchy. (PS: Du får kjøpt de mye billigere på nettet og i utlandet) På pakken står det at du skal ha det i 15 min, men jeg anbefaler minst 2-3 timer. Ellers sitter ikke fargen. Stol på meg, jeg kan dette. Siden det ikke er noe farlige stoffer i fargen gjør det ingenting å ha den i lengre. Fargen fungerer også som en slags kur, gir utrolig mye fuktighet. Du kjenner stor forskjell på håret etterpå! Jeg anbefaler også å bruke en badehette over så du ikke får hårfarge på møbler osv. Vær forsiktig! Denne fargen sitter seg utrolig fort på hud og ting... 


(Litt dårlig sammenligning, men fagen blir hvertfall helt JEVN! Er veldig vanskelig å ta bilde av lillafargen pga lys og sånn + bilde nr 2 er tatt med photobooth) 

Steg 3: Vedlikehold håret
Håret ditt er mest sansynelig helt amazing nå! Bruk gode hårprodukter for farget hår, og kur håret ditt ofte. Etter bleikingen har håret ditt helt sikkert også godt av en stuss. Pass opp for solen, den stjeler alle pigmentene dine. Jeg fikk grått hår en stund i sommer som du ser på bildet oppe i høyre hjørne.. Du må fylle på fargen ca 1 gang i mnd. Når du har hatt det ganske lenge må du sikkert etterhvert bleike etterveksten for at fargen skal sitte. LIK om du syntest lilla hår er awesome <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar