hits

Skrubbet rompen

I går var vi på krigsmuseum der vi så utstillinger og fakta om koreakrigen. Vi fikk med oss litt, selv om minimalt var oversatt, og det som var oversatt hadde helt fucked opp ordbruk. Etter vi hadde komt hjem fra middag klarte dåvendyret meg å sovne. Så jeg lå våken i hele natt. Fuck jetlag!!

I dag var vi faktisk oppe tidlig og spiste frokost på "angel in us" som er typ koreas versjon av starbucks. Etter det gikk vi handlegaterunden. Kjøpte meg litt klær og sko. Dongerijakken, teddyfleecen og t-skjorten er kjøpt på forskjellige vintage butikker. :)

I kveld fikk jeg meg en opplevelse uten like. Vi gikk i koriansk sauna, og siden mamma ikke er kommet ned enda måtte jeg gå aleine i dameavdelingen. Hadde jo ingen anelse hva jeg skulle gjøre, prøvde å go with the flow. Er jo umulig å spørre eller snakke med folk for de kan jo ikke et snev engelsk... Kledde meg i blanke messingen og satt meg stamp. Etter sånn 2 timer kom jeg meg inn til massasjen. Der jeg ble ihjel skrubbet av noe som kjentes ut som pussepapir og ble klæsjet raspet agurk i tryne. Går ikke an å forklare engang alt det rare jeg så og opplevde.

Lik gjerne innlegget om du vil jeg skal blogge mer fra Korea! :)

Én kommentar

Sigrid

25.03.2013 kl.17:57

Kjempe fin blogg, gleder meg masse til å følge deg videre!

Jeg har forresten spørsmålsrunde på bloggen min nå, koselig om du ville bidratt med noen spørsmål! :)

Skriv en ny kommentar