hits

Resten fra Korea

Innså nettopp at jeg glemte å publisere dette innlegget, so here it is.
Den siste delen av uken gikk utrolig fort! Vi dro på helgetur til Busan helgen før vi skulle dra hjem. Vi var feks på verdens største shoppingsenter og akvarium. Fikk også spist utrolig god mat blandt annet  på en braziliansk resturant.  Opp i alt har turen vært kjempevelykket. Har lyst å ta en tur en gang til sommeren. De har fantastiske strender!  Legg også merke til bildet av hotellet nedenfor. Hele etasjen og rommet var som et dukkehus. Veldig søtt faktisk!

Her er en pitteliten guide fra Sør Korea:
- Mat/alkohol er ganske billig, klær har norske priser, menst sko er ca halve prisen. 
- Ikke spis nasjonalmaten dies Kimshi.. (råtten kål)
- Veldig få korianere er gode i engelsk. Hadde en del kommunikasjonsproblemer... 
- Ikke beveg deg ut i trafikken. De stopper ikke for fotgjengere eller for rødt lys. Det er heller INGEN korianere som går over gangfelt på rødt lys, er visst en ganske dyr bot for det.
- Det er omtrent ingen synelig kriminalitet. Vold og tyveri er ikke å se noen sted.
- Her har de treningapparater på vei opp og på toppen av fjellet. Hvor smart er ikke det?! Tenk hvor fett med utendørs treningsapparater på fløyen eller ulriken?
- Det er veldig vanlig med resturanter der du har en grill midt på bordet der du griller kjøttet ditt selv. Tror jeg må starte meg en slik resturant her i bergen, tror det hadde slått skikkelig bra an!
- Hvis dere skal til Okpo, må dere dra på utestedet Garage, der lager de verdens beste mojito.
- Hvis du skal ta en shot der nede må du prøve en agwa shot. De har sånne timeglassformede shotglass der du ta energidrikk nederst og agwasprit på toppen. Sykt gode! Spurte pent i baren på garage, og fikk med meg 2 glass hjem.
 

2 kommentarer

Benedikte W

07.04.2013 kl.18:57

sååå kjekt det så ut <3

07.04.2013 kl.19:02

Si ifra om du skal en tur til sommeren da :) det skal hvertfall jeg ;) Takk for hyggelig selskap, men f*** ta deg for alle de shotsene du ga oss!! :p hahahha

Skriv en ny kommentar