hits

For freedom

I helgen var jeg med på arrangamentet "For Freedom". Det bestod av 4 deler, meg og venninnen min Benedikte deltok på to. Shopping for freedom, og et foredrag om moderne slaveri. Mange tror kanskje slaveri er fra oldtiden, men der tar dere feil. Det har aldri vært flere slaver i verden enn i dag. Moderne slaveri finnes i så mange former. Alt fra salg av sex og annen type arbeidskraft til misbruk av både funksjonshemmede, barn og voksene i arragert tigging. Jeg vil etter dette foredraget anbefale alle til å IKKE gi penger til tiggere. Dette oppmuntrer bakmennene til å fortsette med denne forferdelige misbruken av mennesker. Ett eksempel på hvorfor dere må slutte: Det var en utlandsk gutt som ble tvunget av foreldrene sine til å spilte instrument på torvallmenningen hver dag tidlig til kveld, de sendte ca 50 tusen kr tilbake til hjemlandet i mnd!! Dette får bakmenn til å blandt annet kidnappe og kjøpe små barn som lokkeduer for mer penger. Voksene tiggere doper også ned små barn, og tar de på armen slik at du skal få medlidenhet og gi mer penger. Det verste av alt, det funker. Og industrien fortsetter. Det er som sexkjøp, så lenge det er marked for det finnes det. 

Se denne videoen, så kanskje dere forstår litt mer. Men husk, det er ikke bare i usa, asia og afrika menneskehandel finner sted. Det finnes OVER alt. Det kan være den polske arbeideren i hagen din, tiggeren på torget og jentene som går i strandgaten.  IKKE LUKK ØYNENE! 

Jeg støttet For Freedom med ganske mange hundrelapper i går. Jeg gjorde dette ved å være med på shopping for freedom. Jeg glemte desverre å levere de klærene jeg hadde funnet frem til å donere. Min mor skal heller ta med seg sommerklærene og skoene til ett barnehjem i Liberia. Du må gjerne komme med noen sommersko du også om du har noen! Men tilbake til i går, her er bilder av det meste! :)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar