hits

Første uken!

Da har jeg plutselig vært tilbake i Buenos Aires i en uke! Tiden går helt sykt fort. Jeg skulle ha blogget tidligere, men jeg ble skikkelig syk etter Rio.. Nå har jeg endelig kommet meg igjen etter å ha mistet stemmen og blitt matforgiftet+++.  I går kom jeg meg på skolen og ut på bursdagsmiddag etterfulgt av en morsom tur på byen!
Her jeg bor er det masse liv. Er utrolig kjekt å bo med så mange kjekke mennesker! Vi har veldig store fellesområder som svært kjøkken, mange spisebord, stor taktarasse osv. Er blitt ganske godt miljø på å feks lage felles middager sammen, noe som er veldig koselig. Men er også ganske deilig å ha eget rom jeg kan trekke meg tilbake på innimellom.. Er også superhappy for at jeg har Fermin, Pichinchas lille maskot, som jeg får kose med.
Har fått fikset meg sykkel nå. Tror det skal bli veldig bra å kunne sykle til og fra skolen. Skal prøve å få litt gode vaner, har begynt på yoga! Onsdag tenker jeg også å prøve tango, noe som kan bli veldig spennende med min rytme.. Skal prøve å få gode rutiner innen skole også. Vi i gruppen min i CSR har vært kjempeflink å jobbe sammen i dag, håper det fortsetter sånn fremover! Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar