hits

På nye eventyr i Buenos Aires

Hei, Malins blogglesere!

 

Jeg er Julie,  jeg bor på Pichincha med Malin og studerer spansk og ex.phil her i Buenos Aires gjennom Kulturstudier. De siste dagene har Malin og jeg funnet på en del sprell, så derfor skal jeg skrive dette innlegget!

 

 

I går var vi på et gigantisk marked i San Telmo som er hver søndag her i Buenos Aires. Markedet er omtrent 8 kvartaler langt, og er fullt av skatter (og en god del skrap). Man kan finne alt fra empanadas-rompetasker til flotte malerier; sommerkjoler og skinnjakker; hjemmelaget kunst og masseproduserte varer. Det var Malin, Katja og jeg som dro, og målet vårt var å finne den perfekte mate-koppen til Malin og Katja. Mate er en drikk som er typisk i argentinsk kultur; den inneholder koffein og smaker som en sterk te. Koppen er ekstremt personlig, så derfor var jentene fast bestemt på å finne den perfekte koppen!

Vi tar mye metro og buss for å komme oss rundt, og til tross for at det går relativt raskt så er byen utrolig stor og det tar langt tid. Da må man ta litt selfies for å få tiden til å gå!


En hel bod dedikert til empanadasgjenstander; vi fant mye søtt og rart her.


Det er flere boder som selger flotter bilder og malerier. 


Malin som strikes a pose.


Man kan finne mye spesiell kunst på markedet, for eksempel disse skumle dukkene (som ingen av oss kan fatte at noen vil ha i huset). 
Katja fikk heldgivis gnabba til seg denne flotte mate-koppen! Definitivt en av de flotteste vi så. 


En av bodene hadde fantastisk flotte solbriller til salgs, sjukt mange fine og orginale solbriller (dessverre sjukt dyre).


Overalt i Buenos Aires finner man utrolig mye kul graffiti, og det er flotte kunstverk på hvert gatehjørne.


To babes.

Katja og Malin fant en skikkelig fin café, med verdens beste lemonade. 


På kvelden dro vi til barrioen (et området) Palermo for å se et reggaeband fra Costa Rica. Det var kjempekul musikk, og veldig god stemning! Vi dansa og kosa oss til de chille rytmene. 


Malin fant seg også en matekopp, såklart med blomster. SURPRISE!

 

I kveld skal vi på et trommeshow som er hver mandag, og etterpå skal vi feire karneval! VI GLEDER OSS!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar