hits

Påsketuren til Santiago, Chile!

Litt seint innlegg om hva jeg gjorde i påskeferien! Har vært utrolig mye å gjøre de siste ukene pga eksamen. Eneste grunnen til at jeg tillot meg selv å skrive dette innlegget nå, er fordi jeg tvang meg selv til å skrive det på spansk først! Nå er det full pugging på gang.. Må si jeg undervurderte hvor vanskelig det egentlig er å lære språk på 3 mnd.
Men tilbake til påsken. Jeg dro sammen med 3 av de andre studentene her med kulturstudier, Andrea, Jacob og Hanna. Turen til Santiago er ca 3 timer med fly her fra Buenos og en bonus er at du får se Andesfjellene fra flyet! Vi booket ett privat 4 mannsrom på hostellet Happy House. For et fint hostell! Må si det var finere enn flere av hotellene jeg har bodd på tidligere. Hadde også en stor uteplass med masse sofaer, solstoler og basseng. Santiago er en veldig mye "friskere" by en Buenos Aires. Det er bedre luft, mye reinere gater og fersk fisk (noe som er dypt savnet her i BA). Ble noen halvveis late dager med soling, god mat og masse drinker. Men litt turist ting måtte vi jo selfølgelig gjøre også! Vi gikk for eksempel en tur opp ett fjell til den kjente Mariastatuen som har utsikt over hele byen, vi var i en kirke og vi var å drakk drinker i en resturant som snurret rundt øverst i en skyskraper. Planen min var jo selfølgelig å få shoppet litt siden de har litt bedre utvalg i Santiago, men vi klarte selfølgelig å gjøre bommen å dra på kjøpesenteret på påskeaften.. Så ingen shopping på meg! Utenom en rød strikkegenser med lilla lamaer på kjøpt i en gatebod..

Det var en meget vellykket tur med mye latter og rare påfunn!
Santiago byr på sinnsykt digg sushi!
Utsikten fra Mariastatuen


Prøvde meg på en chilensk dessert(?) med fersken og korn av noe slag. Var sært men digg :) Følte meg passe rik når jeg gikk rundt med 10 og 20 tusen lapper! 10 000 er typ 120kr..  
Hvorfor finnes det ikke slike utetreningsapparater i Norge? Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar